Prezentare Masterplan

In jos

Prezentare Masterplan Empty Prezentare Masterplan

Mesaj  Admin la data de Mier Noi 18, 2009 5:26 pm

Vineri 20 noiembrie 2009, ora 12, la Filarmonica Banatului, sala etaj I, are loc prezentarea rezultatelor proiectului pilot G2G realizat in cooperare romano-olandeza, privind continutul cadru si liniile directoare ale Masterplan-ului Zonei Metropolitane Timisoara.
Am primit pe e-mail o invitatie de la PMT si un telefon sa confirm ca stiu de invitatie.
Eu consider ca sunt invitati toti membrii APZR care pot sa vina si m-as bucura daca ar participa cat mai multi dintre noi; prezentarea va avea loc la inceputul sedintei CLT, care se desfasoara de data aceasta la Filarmonica.
Pe parcursul derularii proiectului am avut acces la unele materiale elaborate de grupul de lucru; dupa cum stiti, APZR a solicitat sa faca parte dintr-un grup consultativ pe acest proiect, dar am fost refuzati categoric.
Documentele elaborate de olandezi mi s-au parut logice, bine structurate, pe sarcini, obiective si activitati, cu prezentarea prioritatilor si constrangerilor; sa vedem cum va prelua PMT toate acestea in PUG si proiecte pentru imbunatatirea infrastructurii, nu as vrea sa ajungem la concluzia "olandezii trec, timisorenii raman...si facem tot ca inainte, dupa interese si prea putin pe lege.
Sper sa ne vedem cat mai multi la sedinta.

Admin
Admin

Mesaje : 163
Data de înscriere : 18/02/2008

http://apzr.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum