Primaria si pagina ei web

In jos

Primaria si pagina ei web

Mesaj  clara la data de Vin Mai 16, 2008 12:10 pm

Ieri, 15.05.2008 am fost la Primarie sa "lamuresc" forma finala/semnata a proiectului cu privire la "locuintele colective".
Am scos la imprimanta varinata de pe PAGINA PRIMARIEI, pentru a nu mi se putea reprosa ca vorbesc in necunostinta de cauza sau ca de unde scot informatiile despre care discutam.
Tocmai inainte sa ajung la Primarie... a "picat curentul", adica a fost o pana de curent (cel putin in zona centrala multe institutii au ramas in bezna).
Am fost la Urbanism, apoi la Juridic.
La ambele servicii mi s-a spus ca nu stie nimeni de unde am scos eu varianta aceea (cu acceptul vecinilor si tot restul... si azi e aceeasi varianta pe pagina primariei...), desi imprimanta mea e setata sa imprime in josul paginii linkul de unde se imprima si data la care se imprima.
Apoi mi s-a explicat ca nici nu conteaza de unde am eu varianta aceea (de pe pagina primariei), dar oricum varianta semnata si "oficiala" este cea fara acordul vecinilor.
Ciudat mi s-a parut ca la nici unul din servicii nu au putut sa imi dea varianta care a fost semnata, toti se scuzau ca nu e curent, deci nu au varianta semnata... dar aceea nu ar trebui sa fie tiparita, multiplicata, existenta la serviciile implicate (urbanism cel putin, poate si la juridic).

Are cineva varianta "finala"/legala/oficiala... adica varianta care s-a semnat la sedinta consiliului local din 13.05. (o fi legat de marti - 13.05??? prefer sa cred ca nu)

clara

Mesaje : 92
Data de înscriere : 03/03/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum